Anpassa bänkskivan efter ditt kök

En bänkskiva gör mycket för ett kök. Om man vill göra om köket utan att byta allt kan bänkskivan faktiskt ge en hel del förändring. Men det gäller att den är anpassad för just det aktuella köket. Annars kan det snart bli problem.

Få en blandare eller ho på plats i bänkskivan

Om du ska byta ut bänkskivan är det inte omöjligt att du också vill byta ho eller blandare. Beställer du en blandare från Rörfokus får du den direkt hemlevererad och du får sedan ordna så att blandaren kan fästas i diskbänken.

Beställa en färdigsågad skiva

Om du vet hur du vill ha ditt kök finns det möjlighet att köpa färdiga bänkskivor där det bara är att montera de tillbehör du vill ha. att köpa en färdig skiva kostar lite mer pengar men å andra sidan slipper du såga, böja och forma på egen hand. Om du vill ha en bänkskiva i rostfritt stål där hoarna är inbyggda i skivan kan det rent av vara omöjligt att ordna själv.

Anpassa bänkskivan på egen hand

Om du har en bänkskiva i trä eller sten kan det gå att anpassa den på egen hand. Du behöver dock ha en del verktyg och det skadar inte att läsa på en del så att du inte förstör hela bänkskivan. Små misstag kan i regel lagas med lite silikon, men spricker hela skivan blir det svårare. Om du har en bit bänkskiva som inte ska användas kan du provborra eller såga i den först för att prova. Känns det osäkert gör du klokt i att anlita en snickare eller rörmokare som gör jobbet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

minimalia